Om oss

Vangsjøen Fjellstue var opprinnelig en støl som ble bygget også med tanke på overnattingsgjester. Stølen ble brent ned under 2. verdenskrig. Allerede i 1946 ble den gjenreist, da som pensjonat.

Fjellstua er modernisert flere ganger opp gjennom tidene og tilfredsstiller derfor dagens krav til komfort. Den eldste delen av fjellstua er bevart med all sin sjarm og atmosfære. Her finnes de nostalgiske og ”ekte” fjellstue-rommene med håndvask på rommet, og wc og dusj i fellesrom. Som en souvernir fra Lillehammer OL ligger fløyen med de store lyse gjesterommene med bad.
Vi har til sammen 22 rom, 44 senger. Noen enkeltrom, flest dobbeltrom og to gode familierom. Ett av rommene er et større hjørnerom, som også har en liten salong i tillegg til dobbeltsengen.

Vi har en lys og hyggelig spisestue med fantastisk utsikt over Vangsjøen, Huldreheimen samt Jotunheimen. Her er flere koselige salonger som om kveldene brukes til prat og hygge samt ulike spill. Kjellerstuen har også dansegulv, som tas i bruk ved spesielle anledninger.
Vi ønsker at våre gjester skal finne ro og inspirasjon hos oss. Få følelsen av å være på hyttetur med ekstra bevertning – komme til dekket bord, og ingen oppvask etc.. Vi holder til langt fra annen kommersiell virksomhet – og alpinbakker. Våre naboer er aktive støler og hytter. Vi har et fantastisk turterreng rundt oss på alle kanter så dagene kan brukes på lange eller korte turer i lett eller krevende terreng. Etter en dag ute i naturen serverer vi tre retters middag som vi legger arbeid og omtanke i.

All mat er inkludert i våre priser: Morgenkaffe. Frokostbuffet – smøring av niste og fylling av termos – tre retters middag + kaffe. Vi har alle rettigheter; øl, vin og sprit.

Vi har drevet Vangsjøen Fjellstue fra og med vintersesong 2008, og vi er hjertens enige med alle stamgjestene som bor hos oss sommer som vinter. Dette er et unikt sted med en fantastisk god atmosfære!

Gro&Petter

Klikk her for web-versjon