Selskap/arrangementer

Er du på utkikk etter en spesiell ramme rundt ditt selskap?
Det kan vi tilby langt til fjells i lune omgivelser.
Vi har hatt gleden av å få arrangere mange selskaper på Vangsjøen Fjellstue.
Mange og ulike arrangementer, alle runde tall fra 40 til 80, samt bryllup, sølv- og gullbryllup.
Noen har feiret jubileet med en festkveld, mens andre har satt av en hel helg. Da er det ankomst med middag fredag kveld. Lørdag morgen spiser alle frokost sammen, de fleste benytter dagen til en fjelltur, eller en annen aktivitet, før det er festmiddag om kvelden. Disse helgene gir en spesiell god stemning; Jubilantene har tid til å snakke med alle gjestene sine. Gjestene har en hel helg til å mingle og ingen diskuterer når de skal gå hjem – alle har sengen sin her! De selskap hvor den aller eldste generasjonen har vært med, har vi med fryd lagt merke til: De eldste som egentlig takket for seg kort tid etter middagen, kommer tilbake til selskapet etter en liten lur på rommet.
Noen selskap har blitt sittende ved bordet hele kvelden, andre har hatt mer på programmet og noen har ønsket å danse. Alle varianter har vært veldig hyggelige – også for oss som vertskap!

Om selskapet er minimum 25 personer (eller betaler overnatting for min 25), får man disponere hele Fjellstuen alene hele helgen.
Festmenyen har vi funnet fram til sammen med jubilantene. Vi kan dekke festbord til ca 45 gjester.

Prisen er som regel vår helgepris, evt med tillegg for festmeny.
Noen av våre jubilanter har valgt å betale hele gildet selv, andre har delt regningen med sine gjester og f. eks betalt for festmiddagen, evt + en natt. Vi har også hatt jubilanter som har ønsket seg i gave; at deres gjester har spandert et opphold på seg selv og dermed laget et spleiselag.  Det er mange varianter.

Ta kontakt med oss! Vi planlegger gjerne ditt selskap sammen med deg!

Klikk her for web-versjon